Onsdag 23/4 njöt jag av dagen i Stockholm. Den har redan blivt en tradition, men för mig var det första gången. Het debatt hävdar Miljöaktuellt. Tja?! Men många engagerade allvarligt intresserade människor upplevde några bra timmar tillsammans. Bo Ekman från Tällberg foundation satte tonen på ett bra sätt.

För mig blev höjdpunkten presentationen av kandidaterna för utmärkt miljöledarskap. Hur man klarade att skilja dessa vardagens fighters för vår framtid är mig en gåta. Carl Piper är ju självfallet värdig utmärkelsen utmärkt miljöledarskap. Men jag tycker också prestationerna från Återvinningsindustrierna och de andra också var värda utmärkelsen. Mina hjärtliga gratulationer också till Bo Ramberg, vd för Fordonsgas Sverige AB; Anna Elgh, varuflödesdirektör på Lantmännen och Annika Helker Lundström, vd för Återvinningsindustrierna.