erikvepanastoppskuren-2.JPG 

Min vilja i en bild. En miljöinnovation är i sig en toppengrej. Men vilken väg som leder till den bästa marknaden är osäkert. Vägarna till marknaden kan symboliseras av nerfarterna på Lillfjället i bakgrunden. Känslan när det går vägen blir som i ett slalomåk. Men tyvärr fastnar många i skogen. Jag hjälper till att undvika detta.

Medlet är spridning av kunskap om miljöinnovationer. Mitt mål framgår av sajtens slogan. Jag utvecklar det i de fyra första inläggen. Sajten är första steget i det arbetet. Fler initiativ finns i piplinan. Du som kommer med som länk får veta mera efter hand. Det gäller nu möjligheter som är gratis, men senare räknar jag med att erbjuda betaltjänster.  

Du välkommen  att vara med om Du har en sida på nätet och extern miljöverifikation som jag tror på! Skicka en epost till evolveu@gmail.com ! Skriv ett beskrivande namn på innovationen på högst 25 tecken inklusive mellanslag. Skriv också en förklaring på högst 165 tecken inkl. mellanslag. Titta på länkarna under miljöinnovationer så förstår Du vad jag menar. 

P.S. Toppen av Vepanäsklumpen i Södra Borgafjällen är en härlig plats. Efter en brant stigning i ravinen vid Borgahällan är vägen dit över kalfjällsplatån underbar. Sista stigningen en njutning. D.S.