Du som besöker sajten ska få lust att veta mer om miljöinnovationer. Målgruppen är intresserade lekmän och proffs. Därför presenterar jag länkar. Kolla länkkategorin miljöinnovationer till höger! Mitt problem är att med få tecken -högst 25 st. locka till vidare läsning. Men jag vill inte förvränga uppfattningen om innovationen. Kolla exemplen nedan! Gärna de andra länkarna också! Jag blir glad om Du föreslår andra beskrivningar. Det är nu jag behöver ledning. Senare blir det ett jättejobb att förbättra beskrivningar. Om en månad hoppas jag ha nått över hundra länkar. Då ska de kategoriseras.  Jämför några lite mer kända miljöinnovationer med beskrivningen:

  1. FleraSockersEtanol för Taurus Energy
  2. VattenAvvisandePapper för Organoclick
  3. SolDriven Luftkondition för Climatewell
  4. VågEnergiOmvandlare för Seabased

Tacksam för förslag som kommentarer. Jag återkommer senare med fråga om hjälp med beskrivningar när man för muspekaren över länken.