Vi gratulerar till den fina artikeln i Dagens Industri. Ännu en gång har tävlingen Miljöinnovation träffat rätt. Tävlingen hittar Du i bloggrullen under vänner. El-Forest vann tredje pris i hård konkurrens 2006. Vi är i andra veckan av lite mer intensivt arbete med bloggen MILJÖINNOVATION. El-Forest var en av våra första länkar. Kolla de andra i vårt embryo till länkförteckning! Du hittar ju redan Renovas ElhybridSopbil, ännu ett Volvosamarbete. Volvo är ju ena baddare på att samverka med miljöinnovationer! Jag hoppas Du blir glad av alla dessa möjligheter.

Vi förstärker i dag med nyutexade marknadsföraren Carolin Sandström. Hon kommer från KY-utbildningen Försäljning och Marknadsföring i Nässjö. Hon börjar bland annat bygga vidare på länkarna till miljöinnovationer. Kom tillbaka och kolla fler miljöinnovationer bland våra länkar i nästa vecka!

Har vi förresten rätt länk inlagd? Det var den vi hittade. Tacksam för tips om bättre länk till miljöinnovationen! 

El-Forest innehåller flera av de saker jag längtat efter ett helt yrkseliv som Civiljägmästare. Välkommen åter i morgon, då jag erbjuder  mina reflektioner på det temat.