Ja, hur gör man det? För min del vila, miljönjutning och några tankar. Miljönjutningen är den oklippta delen av vår gräsmatta. Förre husägaren sa: Klipp inte före midsommar! Välkommen att dela min glädje åt våra prästkragar. En gammal och försvinnande miljöglädje.

prastkragara06-01-01-002.JPG

Fyra tankar om innovationer är på sin plats på årets ljusaste natt.

  1. John Cage: ”Jag kan inte förstå att folk är rädda för nya idéer. Själv är jag rädd för de gamla.”
  2. Earl Wilson, 1999: ”Det må vara Benjamin Franklin som uppfann elektriciteten – men det var mannen som uppfann elmätaren som blev rik.”
  3. Richard Hooper: ”När det gäller så kalllade innovationer har jag lärt mig en regel: Ta dubbla de beräknade kostnaderna, ta hälften av efterfrågan och ta dubbla den beräknade utvecklingstiden. Sen kommer Du ungefär rätt”
  4. Peter Drucker: ”Stora innovationer uppfinner sin marknad”

Jag är ännu inte klar över vilken jag gillar bäst. Vilken är Din favorit?