06-01-01-023.JPG

Nu finns den på nätet. Härligt! Det är en presentation av finalisterna i tävlingen Miljöinnovation 2008. Klicka på länken tävlingen Miljöinnovation som Du hittar i länkkategorin Vänner till mig och miljöinnovationer långt ner i höger sidebar. På tävlingens sida tittar Du under nyheter och klickar på Vinnande ideer 2008. Jag besökte finalevenemanget. Många riktigt kvalificerade besökare och så jag. Har Du lite tid så läs igenom presentationen! Du blir garanterat glad åt alla bra lösningar som är på gång för vår miljö. Att vara jury kan inte ha varit lätt. Bilden är från prisutdelningen. Lägg märke till de glada leendena! Prisutdelaren Berit Gullbranson, VD Swentec med stöd av Göran Uebel från NUTEK skapade en fin stämning.

Än en gång. Grattis till Hans Leghammar och arrangörerna! En jättefin tävling! Ett bra evenemang, en träffpunkt för de som är verkligt intresserade av miljöinnovationer! Dessutom en möjlighet för innovatörerna att lära känna andra i samma situation.

Alla kommer ju inte att själva gå till tävlingens sajt och kolla. Så småningom kommer jag därför att skriva lite om flera av dessa innovationer. Men passa på och njut av tävlingens presentation redan i dag.