På söndag inleder vi presentationerna av VECKANS MILJÖINNOVATION. Du och många andra ska bli glada. Varför? Jo, det finns två skäl. En ny möjlighet till lösning är alltid spännande. Det är chansen till en bättre miljö också.

Presentationens format passar dagstidningarnas notisutrymme. Samtidigt säljer vi en färdig tidningsartikel. Den ska vara strykbar från slutet. Med bra bilder kan tidningen enkelt välja format från notislängd upp till en tabloidsida. Detta tajmar med tidningarnas materialbrist på söndagar och på sommaren. 

Vi gör det i nära samråd med miljöinnovatörerna. Valbara miljöinnovationer har vi lagt länkar till i höger sidebar. Om Du har en miljöinnovation där och vill vara med så skicka en epost.   Eposta också om Du vill se Din miljöinnovation i vår länklista. Vårt arbete är gratis för miljöinnovationerna. Men vi behöver hjälp med bra bilder.

Vi tar emot förslag från läsarna. Klicka på no comments under detta inlägg! Skriv vad Du tycker! Du kan också skicka epost till oss! Adressen hittar Du längst ner på sidan Eco Innovation AB. Den kan Du klicka på högst upp på sajten.

Trefalt välkommen är Du:

  1. Välkommen påverka vad vi ska presentera!
  2. Välkommen att läsa på söndag!
  3. Välkommen att läsa tidningen på måndag! (om din dagstidning vill samarbeta)