Ett hus för svensk miljöteknik i kärnan av Stockholms City. På Klarabergsgatan vid Ferlinstatyn. Det låter som en dröm inför ett år med EU-Ordförandeskap.Men det är på g. Det berättade Göran Svensson på Gröna VD-nätverkets möte i Alingsås på fredagen.

Under 2009 kan Sverige visa upp det vi är stolta över. Politiker, affärsmän och beslutsfattare från hela EU besöker Stockholm. De är intresserade av vad vårt land har att erbjuda. Projektet är ett partnerskap och samarbete mellan ledande svenska företag med stöd från Stockholms Stad och Sveriges regering.  Målet är att skapa mer möjligheter att öka  ”Green business” inom svensk export.

I huset planeras för kontor, konferenslokal, reception till showrooms och konferens, turistshop och showrooms i källarplan. 

Huvudpartner tycker jag betalar riktigt mycket pengar. De ingår i projektets styrgrupp. Exponeringspartners betalar bara mycket pengar. Varje partner får en rad förmåner i huset. En av dessa är en exponeringsyta i showroom på ca 25 kvm.  Något för Dig! Kolla vidare på vår länk under Vänner till mig och Miljöinnovationer i vänster kolumn!

Intresserad av ett samarbete för att bilda ta en plats som exponeringspartner? Hör av Dig så kanske vi kan finna ett sätt att samarbeta om insatsen som exponeringspartner!

http://www.swedengreentechbuilding.se/