Inför Elmia sucontractor i Jönköping samarbetar vi med två vinnare i tävlingen miljöinnovation.

Den första är Göteborgsföretaget Arsizios tredimensionella pressning av aluminiumprofiler i ett steg.

Den andra är Nässjöföretaget NILA:s formgjuten flexibel polyester. Besök vårt miniseminarium 11/9. Hör av Dig om du är på g. Mer information om du klickar här.

 
 
 
 
 

 

Elmia Subcontractor arrangeras en gång om året, alltid i november. Mässan är en renodlad underleverantörsmässa, vilket innebär att vi bara ger plats för underleverantörer till verkstadsindustrin. Det har gjort mässan träffsäker och framgångsrik. Det är norra Europas ledande underleverantörsmässa.  Mässan är öppen för besökare tisdag 11 till fredag 14 november.
Vi kör ett miniseminarium 11/11. Eco Innovations slogan är ”Flera Glada, Bättre miljö, Pengar åt Innovatörerna”. Det märks under lunchen, som är något för dig som vill tjäna pengar eller som bara vill bli glad. Här presenteras två spännande miljöinnovationer.
 
NILA:s formgjuten flexibel polyester gör att man slipper polyuretan och epoxyformar. Bra för miljön och en nyhet som är lämpad för främst möbel- och fordonsindustrin.

Arsizios tredimensionella pressning av aluminiumprofiler i ett steg ger lättare konstruktioner och med profileringen behåller de sin styrka. Därmed minskar behovet av energiintensiv och dyr aluminium.