Innovationer brukar vi fira med brinnande ljus. Men här är det tvärtom. DEFLAMO firar vi med det som inte brinner. DEFLAMO AB (publ) byter handelsplats till Aktietorget. Första handelsdag på Aktietorget blir måndagen den 24 november.  Sista handelsdag på NGM Nordic MTF blir fredagen den 21 november. Vidare information om företaget genom vår länk Flamskyddsmedel i kategorin Gift: Ersätt/minska i höger kolumn. Klicka här för länk till vårt längre inlägg om DEFLAMO och till deras pressmeddelande.

Vårt tidigare inlägg om DEFLAMO är på http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/det-brinner-ta-en-citron-och-bli-glad-pa-mandag.

DEFLAMO ABs B-aktie är sedan januari 2007 listad på Nordic MTF. Mot bakgrund av Finansinspektionens beslut att återkalla tillståndet för NGM AB att bedriva börsverksamhet har DEFLAMO slutit avtal med Aktietorget om att lista Bolagets aktie på dess aktielista.
Sista handelsdag på Nordic MTF blir fredagen den 21 november. Första handelsdag på Aktietorget blir måndagen den 24 november. Bolagets aktie får kortnamnet ”DEFL B” på Aktietorget. En handelspost kommer även i fortsättningen att vara 1.000 aktier.
Kursinformation finns bl a på Aktietorgets hemsida, www.aktietorget.se. På hemsidan kommer även DEFLAMOs pressmeddelande att kunna läsas.

I en kommentar säger VD Fredrik Westin: ”byte av handelsplats till Aktietorget innebär att DEFLAMO kommer att omfattas av regler för budplikt, informationskrav om närståendeaffärer, insynsregister och flaggning. Det innebär ökad trygghet för våra aktieägare. Vi ser fram emot att arbeta med Aktietorget och vill tacka NGM AB för gott samarbete under den tid bolaget varit listat på Nordic MTF.”