Våra besökares omröstning om bästa svenska miljönyhet i november 2008 är nu klar. Nyheten att Precer snart kommer att erbjuda biobränslekonvertering av fordon fick 41 % av rösterna.  Men skillnaden var inte stor mellan de tre nominerade nyheterna. Deflamos tekniska genombrott för sitt naturliga flamskyddsmedel i storskalig industriproduktion fick 32 % av rösterna.

Jag tycker det är så svårt att jämföra nyheterna. Men för mig ligger det mycket i att glädjas som mest över det minsta företagets nyhet. Jag återkommer om med vidare information om både Precer och Deflamo. Här är länk till förutsättningarna för omröstningen. http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/novembers-basta-miljonyhet

Eftersom röstningen är slut har vi tagit bort röstningen från höger kolumn.
Vi firar direkt med den vackraste blomman bland våra annonser.