Nästa vecka börjar med en rolig Stockholmsresa.  Viktigast blir Miljöministerns möte med frivilligorganisationerna om Poznan. Det blir på SNF:s kansli. Jag tycker det verkar effektivt att rika länder ska kunna betala för och få tillgodoräkna sig effekten av åtgärder i fattiga länder. Annars har jag inte satt mig in i mötesresultaten om klimatet från Poznan och Bryssel. Men läget kan ju illusteras av sparvhöksbesöket i vår trädgård härom veckan. Den slog en duva och satt sedan lugnt och åt. Katten vågade inte gå till angrepp. Intressant!

Få se om SJ klarar tiden. I så fall börjar jag i Sweden Greentech Building. Sist på dagen vill jag inte missa Naturvårdsverkets EU-informationsdag som denna gång rör havsmiljön. Hör av Dig om du tycker jag ska lyfta något särskilt i dessa sammanhang! 

Jag har lagt till en ny sida, Bruksanvisning, så alla nya besökare ska hitta. Har också uppdaterat sidan ? & svar EU-stöd. Sidorna hittar Du längst upp under bloggens slogan.