I dag har jag berättat glada minnen från alla dessa dagar som anställd hos Skogsstyrelsen. Jag möttes av så mycket upplyftande vänskap och uppskattning. Tack alla Ni som lyssnade. Bloggeriet har kommit på efterkälken för jag var också på en Landsbygdskonferens. Hoppas Du som är återkommande besökare ursäktar. Får också passa på att knna mig glad då bloggen passerat 9000 besökare på bloggtopppen. Jag tänker lägga upp presentationen på Slideshare snart, men måste nog komplettera orden med mera skrivet först. Annars fattar ingen något.

Om Du inte har röstat än så tycker jag det är dags. Det gäller vilken som är bästa mljönyheten i januari. Roligt att vi redan ahr fler röstande än för bästa nyheten i novamber. Märkligt att Stenas innovation inte fått mer röster än! Gå till http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/rosta-pa-basta-miljonyheten-i-januari