OBS: Inlägg utan miljöinnovation eller EU-stöd. Många besökare har egna hemsidor och blogggar. Jag ser på annonsklicken att affärer på nätet är ett gemensamt intresse för mig och många andra. 🙂 Jag har blivt lite missnöjd med ersättningen man får som publisher av affiliate-nätverken. Jag jämför med annonspriser hos större sajter och tycker det affiliate-ersättningen blir mycket låg. 🙁 Så jag letar runt på nätet. Jag hittade en sajt för annonsförmedling. 😀 Vet Du någon mer så är jag glad för en epost eller kommentar.

Den jag hittade var WEBADTRADER. Jag tycker det verkar vara en jättebra grej. Men aktiviteten behöver öka. Där kan Du gratis skriva att Du har annonsplats att sälja.  Du kan också skriva att Du vill köpa annonsplats. (Y) Inte nog med det. Där finns en lista för att byta annonser. (Y) Formatet för erbjudanden är mycket fritt. Det finns en viss support och jag fick svar snabbt och hjälp med mitt problem.   http://www.webadtrader.com/