”Alla vet att det går att spara enorma energimängder på belysning, få vet hur, ännu färre gör något”. Det skriver Energispargruppen Belysning. Den har bildats av fem företag inom energibesparing för belysning. Syftet med samarbetet är att få marknad och media att gå från ord till handling. Klicka här för vidare infromation!  Medlemsföretagen har ett utbud av cleantechlösningar. Detta sparar 30-70 % av befintlig energiförbrukning från belysning.  Energispargruppen Belysning presenterar sensationella energibesparingsresultat på Sveriges Energiting, Älvsjömässan i Stockholm 11-12e mars.  

Energispargruppen vill ge företagare, kommuner och landsting, som är mogna att gå från ord till handling när det gäller att spara pengar och miljö en heltäckande bild av energibesparingsmöjligheterna på belysning, såväl utomhus som inomhus. Man erbjuder information om de marknadsledande Cleantech-företagens information angående t. ex:
 
-Utbyte ljuskällor exempelvis LED
 –Utbyte av armatur
– Ljusstyrning
 –Uppgradering av befintlig belysning

För mer info, kolla: www.energispargruppen.se