Har Lightlabs anhängare lyckats gå på knock från början. Lightlab har fler röster än de Polyplank och Biltorget tillsammans. Men det återstår 68 timmar innan omröstningen avslutas. Alltför många gör som Flickrs Ialienske röstare-skjuter till morgondagen.

Det gäller Sveriges bästa miljönyhet i februari! Vi vill glädja våra besökare. En positiv nyhet om en miljöinnovation ger hopp om bra miljölösningar. Vi hoppas det gör Dig glad. Vilken nyhet tycker Du är bäst på det? Rösta på ett av alternativen om Du inte redan har röstat!:

  1. Biltorget introducerar en sökmotor som kan söka nya och begagnade bilar efter bränsleförbrukning och koldioxidusläpp! Att informera för konsumenters medvetna val är absolut rätt sätt att arbeta för miljön. http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/biltorget-miljoinnovation
  2. Miniföretaget Lightlab utvecklar en unik metod att framställa miljövänligt, energisnålt ljus utan kvicksilver, bly och andra miljöfarliga ämnen. Ett produktutvecklingsavtal med  TECO innebär att Taiwanföretaget på egen bekostnad ställer resurser för utveckling till LightLabs  förfogande. TECO har ca 10 000 anställda och 30 dotterbolag i Asien, Amerika och Europa.  http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/lightlabsamarbete
  3. Polyplank har en unik metod att göra produkter av återvunnen plast och organiska fibrer utan tillsatser. Produkten och produktionen har de trimmat i många år. Ägarna har satsat kapital gång på gång. Efter flytt och satsning på försäljning ökade årets omsättning med 50 %.  http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/polyplanks-bokslutskommunike