Josef Baranyi har nydesignat en egen mångsidig och äkta miljövänlig cykeltaxi modell, Euro-Rickshaw. Den skall lanseras stort i Sverige. 3 ekipage kommer att skickas iväg i tre olika riktningar. De besöker alla samhällen på vägen och erbjuder GRATIS provåkning för alla. Massmedia i resp. stad att kontaktas för största möjliga uppmärksamhet längs körsträckan. De startar 1 Juni från Stockholm och slutar sista september i Stockholm. Josef söker sponsorer som vill visa sin miljövänlighet genom att sponsra detta miljövänliga projekt genom Sverige av en sponsorplats eller alla tre Euro-Rickshaw.

I övriga Europa är cykeltaxi stort och växer med 100-tals fordon varje år. I Frankfurt, Tyskland skall staden införa GRATIS åkande av cykeltaxi inom 2 år. Detta för att spara på miljön. Euro-Rickshaw kan ge 100-tals arbeten. Samtidigt vinner miljön på det. Den som åker Euro-Rickshaw åker inte bil! En enda Euro-Rickshaw sparar in 2 ton koldioxid per år jämfört med en normal bils utsläpp! Kolla filmen. Den är lite lång och orden är gissningsvis på ungerska, men efter 4.45 händer inget mer i den. Länk till Euro-Rickshaws sajt: http://www.eurorickshaw.eu/ 

[youtube iELeIfmUifU]