Kronfönster satsar nu på fönster med passivhausteknik. Ett av många glädjande steg mot lägre energiåtgång i boendet. Kronfönster Passivhus är en hybrid mellan pvc, stål och kryptongas. Fönstret har 3 glas med Kryptongas och varmkant. Glaset har ett U-värde på 0,4. Karm och båge är av underhållsfri pvc med 6 kammarssystem och termiskt isolerat stål.

Dessutom har fönstret 3 tätningslister samt multipla låspunkter för bästa täthet. Hela fönstrets konstruktion (karm, båge och glas har ett U-värde på smått fantastiska U-0,8). Passivhaus är som standard utrustat med självrengörande glas.

Kronfönster levererar energifönster och isolerade uterum till de ledande byggföretagen, allmännyttan, bostadsrättsföreningar, Hustillverkare, samt villaägare i hela Norden.

Mer om Kronfönster Passivhus finns på sidan www.kronfonster.se/passivhus.htm