Vår länk BiologiskBåtbottenfärg, Ekomarine fortsätter att vara på hugget med information. Nu har de startat en företagsprofil för båtbottenfärgen Neptune Formula på Facebook. Tanken är att skapa en samlingsplats för det miljöintresserade båtfolket på internet. Klicka här för vidare information.

– Färgbranschen är ibland lite hemlighetsfull, men det vill inte vi vara, säger Claes Tarras Ericsson, VD för Ekomarine. Båtägarnas åsikter och engagemang är ju det viktigaste för oss inte minst i utvecklingen av våra produkter. Exempelvis har vi i år frivilliga båtägare som testar färgen på Västkusten, där Neptune Formula ännu inte har lanserats.

På Neptune Formula-sidan på Facebook ska kunder och andra intresserade kunna få information om företaget och produkterna, föra diskussioner med varandra och kommunicera direkt med dem som utvecklat färgerna. Ekomarine kommer även att berätta om specialerbjudanden och intressanta nyheter.

För att gå med behöver man ha ett Facebook-konto och sedan är det bara att registrera sig som Neptune Formula-fan. Klicka här för att besöka Neptune Formula på Facebook