Flaggan är hissad. Prästkragarna blommar på vår miniäng. Aningen kyligt och lite moln än. Tänker på veckans glädjebud. Vår vän och delägare Christian Sandström har fått ett stipendium pris hos Chalmers. Han har utsetts till årets mottagare av I-teknologernas Pedagogiska stipendium till Björn Sundelius minne.

Motiveringen: ”Med brinnande engagemang och entusiasm för sitt ämne och uppdrag tar han sig an att introducera nationalekonomi och innovationsekonomi. Genom skicklig pedagogik och ett genomtänkt undervisningsmaterial fyllt av dramatiska och underhållande exempel lyckas han levandegöra de både ämnena och därigenom skapa förutsättningar för djup förståelse och varaktig kunskap.”

Christian jobbar mycket med presentationer. Du hittar hans hemsida genom att klicka på Teknikskiftesxepert bland våra länkar i kategorin VÄNNER. Han är en flitigt anlitad föreläsare av bland andra innovativa storföretag som Ericsson. Hans fokus är just teknikskiften. Hittills är det över 40 000 besökare till hans sajt på slideshare. Varför inte kolla om Du är intresserad av av genomarbetade ofta nya perspektiv på teknikskiften, innovationer, Facit, disruptiva digitala teknikskiften, kreativ förstörelse, Polaroid, Kodak, Hasselblad, Leica och Ilford.  

Christian på Slideshare: http://www.slideshare.net/Christiansandstrom