Polyplank har fått order på hylsplugg. Riktigt roligt! 😀 Nästan lika kul som vårens leverans till Moderaternas valstugor. Polyplank har lång erfarenhet av återanvändning av plast i komposit med trä. Det speglas i vårt länknamn KompositÅtervinnPlastTrä. Du hittar länken i höger kolumn i kategorin. Bilden har jag lånat från Polyplanks hemsida. 

PolyhylspluggPolyplank har tecknat ett tvåårigt avtal om leverans av hylsplugg till pappersindustrin. Roligt, då hylsplugg kanske inte varit mest framgångsrika produkten på senare tid! Pluggen är tillverkad av reject från mjölk- och juiceförpackningar i komposit med trä. Dessutom har företaget gjort två större affärer med fastighetsbolag. Sammanlagt ordervärde är 14 Mkr. Det är en hel del för Polyplank.

Säsongsvariation uppges vara orsaken till att man varslat 3 personer vid tillverkningen av Beachplank i Karlskoga. Den verksamheten hör till det förvärvade företaget OFK.   

Länk till valstugeinlägg: http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/polyplank-miljoteknik