Nya testresultat väntas från börsens Lightlab Sweden AB, vår länk KvicksilvFriSparlyse. Kursen steg från onsdag till fredag med 40 %.

 Klicka här för information ur Pressmeddelandet.

Efter samråd med LightLab har Nasdaq OMX First North i dag stoppat handeln i LightLabs aktie. Anledningen är de kursrörelser som förekommit under dagen utan att någon ny information har delgivits marknaden.

LightLab har denna vecka genomfört tester av den egenutvecklade energisparlampans energieffektivitet hos ett oberoende testinstitut. Så snart testresultaten verifierats av testinstitutet, kommer det slutliga utfallet av testerna att kommuniceras via ett pressmeddelande. Hävning av handelsstoppet beslutas av Nasdaq OMX, men bolaget bedömer att nu rådande handelsstopp kommer att vara fram till dess att testresultaten kommunicerats.