Varginnan_skurenwebI dag kollade jag bloggen Miljöinnovation på Google Pagerank för första gången på länge. Rankingen har stigit från fyra till FEM. 😆

På Eco Innovation är vi mycket glada. Rom byggdes inte på en dag och inte en blogg heller. Jag vill tacka alla besökare för förtroendet. Nu är det över 30 000 st som snart laddat ner 55 000 sidor.

Vad som styr pageranken i detalj vet väl bara Google. Men en viktiv del är hur många och hur högt rankade sajter som länkar till satjen. En annan är aktivitet och besök på sajten. Vi presenterar nu 602 inlägg i 8 kategorier med 109 kommentarer. Det finns nio sidor som ger mer permanent information. Bloggen har varit aktiv sedan månadsskiftet maj-juni 2008.

Det rätta är förstås att fira med min bild på varginnnan och Romulus och Remus från Kapitolinen i Rom. Denna sajt för stå för Romulus och får mycket tid. Vår sajt på engelska har fått stå tillbaka. Den heter E U Sustain Energy och får stå för Remus. Det är nästan så att Romulus mördar Remus precis som vid Roms grundläggning. Själv får jag vara varginnnan som ju måste föda sig på något. Länk till EU Sustain Energy http://eusustainenergy .bloggsida.se