Lightlab och Deflamo lyser julen. Härligt med jul. Men julfriden har inte infunnit sig riktigt än. Desto bättre med glada nyheter om miljöinnovationer. Det behövs när utfallet av COP 15 blev det enda tänkbara. Inget att hänga läpp för. Lösningen måste ändå komma genom miljöinnovationer.

Nedan presenterar vi den bästa miljönyheten i november, mätvärden som tyder på tillräcklig energieffektivitet för vår länk i höger kolumn KvicksilvfriSparlyse, Lightlab.

Gävlebocken har ju brunnit igen.  Otroligt! Det hade kanske kunnat stoppas med Deflamos flamskyddsmedel. Deflamo är vår länk BioNedbrytFlamskydd. Kolla deras video!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=np7BRySWDPY[/youtube]

Klicka här för mer om bästa miljönyhet i november.

För 11 månader sedan inledde vi uppföljningen av Lightlab med ett längre inlägg som fått uppskattande kritik. Det inkluderade också tankar om värdering av aktien. Se’n har det kommit dåliga och bra nyheter. Aktiekursen har åkt berg- och dalbana. Men de grundläggande tankarna i inlägget håller i princip ännu. Men det finns de som följt företaget mycket längre än jag och är kritiska till företagets förmedling av nyheter. Det är ltie oroande. Om Lightlab lyckas ta fram sin lampa för kommerssiellt burk är det föstås en riktigt miljöhöjdare. Bättre förstås om det blir till 2014 än till 2025. Länk till inlägget: http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/lightlab-innovation-for-kvicksilverfri-lagenergilampa-lyser-borsen

Länk till vår nyhet om Lightlabs nya mätvärden http://evolveu.bloggsida.se/borsnoterat/lightlabnovember

Länk till nätröstningen: http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/opcon-lightlab-miljoinnovation