Rehact gör nyemission riktad mot allmänheten. Jag blir så glad. 😆  Rehact är vår länk EnergSparTakKylaFotVarm i kategorin EffektivMtrlEnergi. De har arbetat systematiskt i många år med framgångar hela tiden. Redan 2005 var de i final i tävlingen Miljöinnovation. Det var en viktig kvalitetsstämpel. På bilden ser Du Rehact, mottagarna av 2008 års Sustainability Innovation Award från Globe Forum, fr vänster CTO Jerzy Hawranek, Kronprinsessan, VD Svante Bengtsson och Staffan Mastling. (Bild Globe forum) Klicka här för mer om emissionen och Rehact!

Emmissionen ska hjälpa Rehact att möta den snabbt växande marknaden för energilösningar för Green Buildings. Emissionen administreras av AktieInvest AB. Den är öppen 28 april – 21 maj och omfattar totalt 8 000 000 aktier av serie B. Teckningskursen är SEK 1,20 och aktierna tecknas i poster om 5 000 aktier. Total kostnad SEK 6 000 per aktiepost. Om emissionen fulltecknas blir det 9,6 Mkr.

Tryckt prospekt och anmälningssedel kan även beställas via info@rehact.com

Ett av våra tidigare inlägg om Rehact gäller när de för 1,5 år sedan vann affärsplanetävlingen Venture Cup på Nordisk nivå för Cleantech Start Ups. http://evolveu.bloggsida.se/bloggen/rehacts-miljoinnovation-glader-torsdagen