Technogyms säkra löpband ”Jog Now” vann nyligen det prestigefyllda priset Red Hot Design Award. Grattis! Företaget har ett härligt motto  ”en hälsosam planet och hälsosamma människor”.

Jog Nows  nya inMotion systemet signalerar till användaren när man kan börja jogga. Sedan stoppas löpbandet när man slutar använda det, tack vare löpbandets Runner Detection System. Det gör träningen mer säker. Särskilt för användare som är ovana att springa på löpband.

Löpbandets höjd över marken är bara 20 cm. Det gör att löpandet Jog Now blir tillgängligt för fler. Den ergonomiska skärmen gör att man ser bra oavsett hur lång man är. Technogym var med i vår webomröstning om ”bästa miljönyhet i maj”. För att läsa om deras miljövänliga löpband som drar 40 % mindre el, klicka på länken nedan!

http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/technogym