Bio Cleaner är ett minireningsverk för avloppsvattenrening. Till modellen för enskilt hushåll, Bio Cleaner BC8, finns det nu helt platta lock.  Det gör att de kan smälta in i naturen. Fint! Minireningsverket arbetar dessutom helt utan el. Bakom de smarta minireningsverken står företaget Evergreen Solutions. De jobbar med avloppsrening för enskilda hushåll, större samhällen och industrier. Klicka här för att läsa mer! Evergreen solutions använder patenterad teknik och produkter från Envi-pur. Deras minireningsverk och reningsverk går under namnet Bio Cleaner, BC. Bio Cleaner finns i färdigmonterade moduler i flera storlekar, från ett hushåll upp till ca 100 hushåll. Större reningsverk bygger man på plats. Över 10 000 enheter finns installerade i över 20 länder runtom i Europa. . Det största reningsverket som konstruerats är för över 350 000 p.e.