Miljöinnovation och EU-bidrag passerade i går 50 000 besökare enligt Bloggtoppen. 😆 Härligt! Jag är glad och tacksam för alla som satsat sin tid och sitt intresse för att besöka oss. Sajten drivs av Eco Innovation AB.

På bilden ser Du delägarna i familjeföretaget när vi firade Silverbröllop i somras i Linköping. Förnamnen för familjen Sandström är i övre raden från vänster Carl, Carolin och Christian och i nedre raden Mariann och Erik.

Sedan april 2008 har vi publicerat 840 inlägg med 300 etiketter i 8 kategorier. Besökaren hittar genom sökrutan högt upp i höger spalt eller genom Nyckelord, oftast företagsnamn i vänster spalt. Du kan också söka på kategorier som listas långt ner i vänster spalt, där Miljöinnovation, EU-bidrag och Börsnoterat är vanligast. Här finns också 29 sidor vara de flest kopplar till sidan EU-bidrag.Enligt Google Analytics har våra besökare spenderat nära 3000 timmar på sajten.

Startsidan med bloggen är självklart mest besökt och därefter kommer sidan EU-bidrag.  Den ger möjlighet till självstudier för den intresserade småföretagaren. Det mest besökta inlägget är nu pågående webröstning om bästa miljönyhet i december 2010. Solvatten är vår mest klickade etikett.