EU-bidrag för miljöområdet? Har du en affärsidé som kan utvecklas? Vi har några platser kvar på utbildningsdagen den 24 februariDå ordnar Eco-Innovation AB (EI), Länsstyrelsen i Jönköpings län (Lst) och LTC/Enterprise Europe Network (EEN) en kursdag om EU-finansiering för Dig. 

Vårt kursmål är att Du ska lära Dig själv identifiera de viktigaste utvecklingsvägarna för att förstärka med EU-bidrag och ta de första stegen för att lyckas.

Jag är så glad för detta samarbete. Det stämmer med min vision av hur företagare ska komma igång att använda EU-bidrag. Informationsdagar är normalt inte tillräckligt konkreta. Men här tar vi det nödvändiga steget. Vi arbetar fram individuella projektkoncept. Dessutom ger vi en företagsinriktad orientering om möjligheterna till stöd. Vårt samarbete med Länsstyrelsen och Enterprise Europe Network ger denna kursdag en unik styrka. Det ger också möjlighet att erbjuda utbildningen till ett sanslöst lågt pris. Till vänster ser Du våra logotyper.

Under dagen lär Du Dig hur Du kan använda EU-program som stödjer ditt företags produktutveckling, marknadsetablering eller idéutveckling. För att få ut mesta möjliga av dagen bör du ha en affärsidé inom miljöområdet. Du är varmt välkommen 24 februari, 09.30-kl 16.00 till Science Park i Jönköping. Anmäl Dig senast 22 februari till ellen@ltc.se . Konferensavgift: 400 kr + moms, förtäring ingår. Ring mig om Du undrar över något, tel 070-2994762 eller skcika en epost om du vill delta i en sådan kursdag men inte kan just då. Klicka här för mer ur programmet! 

09. 30 börjar vi med Registrering & kaffe, sista chans att välja workshops. EEN börjar kl 10 med presentation av ”Vad är EU-finansiering” och ”Vilka möjligheter finns för företag”.  EI fortsätter med ”I andras projekt, varför och hur?”: Lst avslutar förmiddagen med Landsbygsprogrammet.

12.30 fortsätter vi efter lunch. Då kan Du välja två av fyra parallella Workshops! Temat är ”Formulera Ditt projektkoncept!” Kaffe serveras mellan passen. Workshopsen är:

A. Life +& Eco-Innovation programmen, EI

B. Företagsstöd i Landsbygdsprogrammet, Lst

C. EU:s forsknings & utvecklingsprogram (FP7) för små & medelstora företag, Erik Sandström, EI.

D. Projektstöd i Landsbygdsprogrammet, Lst.

Före Slutdiskussionen tar vi pass om ”Hur kan jag hitta projektpartners?” EEN och mer om EU:s pengar för Forskning och Utveckling. Slut för dagen kl. 16.

Vill Du i stället själv studera möjligheterna till EU-stöd så kolla vår sida: http://ecoinnovation.se/eu-bidrag