Forestline och andra miljöinnovationer är på SkogsElmia. I dag är det dags för en av årets höjdpunkter.   Det brukar vara härligt väder, men än ser det lite grått ut. Många andra nyheter finns det säkert. Bland annat Skogsstyrelsen med ett obemannat miniflygplan för att observera skogsskador med. Det var till och med i Riksnyheterna häromdagen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_aRDaAH6QBA[/youtube]

Miljöinnovationen Forestline från Själevad har en gallringsskotare med mycket lågt marktryck. Med den patenterade funktionen att snabbt byta vagnsdelar på en boggimaskin erbjuder de en möjlighet att minska ksotanderna för maskinflyttning. Det är viktigt för att kunna gallra små bestånd. Videon ovan är hela sju minuter lång. Men den är en höjdare för alla skogsmäns som liksom jag har jobbatf ör att ågärda små behandlingsenheter. Klicka här om Du går på Elmia idag och vill mötas eller ha länk till Forestlines hemsida.

Mitt telefonnummer om Du vill mötas på SkogsElmia i dag: 070-2994762. Jag har tre affärsmöten inbokade, redan men det är alltid roligt att träffa mina läsare. Forestlines hemsida: http://www.forestline.se/