Nu kan Du köpa en nyckelfärdig solcellsanläggning för att producera egen el. Efter beställning fixar DinEl tillsammans med sin samarbetspartner Nordic Solar en fungerande produktionsanläggning på några veckor. DinEl är på hugget. Vi illustrerar med vår bild av utdelningen av stipendium från DinEls miljöfond till Eco Innovation AB. DinEls försäljningschef Mikael Jednell till vänster. Klicka här för mer information Miljöskäl mer än ekonomi motiverar kunder att satsa på solel. Men man får faktiskt el för 0 kronor per kWh när anläggningen väl finns på plats. I det nyckelfärdiga paketet ingår både utrustningen med solcellspanelerna och installationen. Konsumenten får hjälp både med bidragsansökan och alla kontakter med elnätsföretaget.

– Ambitionen är att göra det enkelt för den miljömedvetna kunden, berättar DinEls Försäljningschef Mikael Jednell. Vi ser det angeläget att driva på utvecklingen mot det hållbara energisystemet, tillägger Mikael.

Dessutom finns ett unikt elavtal hos DinEl anpassat till att göra sin egen el, nämligen EgenEl. Avtalet ger full priskompensation för den överskottsproduktion som sker under perioder. Länk till inlägg om detta avtal: http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/dinel-elproduktion

Om Du vill se Eco Innovation fina premium från DinEl så kolla: http://ecoinnovation.se/eco-innovation-ab

Länk till Göteborg Energis Pressmeddelande: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/goeteborg-energi-dinel-ab/pressrelease/view/foerst-att-erbjuda-nyckelfaerdig-solcellsanlaeggning-646180?utm_source=alert&utm_medium=email&utm_campaign=Alert&utm_content=