Bärbar vattenrening, Giftfri ogräsbekämpning eller Körskademinskare i skogen? Vilken  blir bästa svenska miljönyhet i maj?

Solarwave leder webröstningen med en på rekordtid utvecklad bärbar soldriven vattenrenare. JustCommonSense AB når marknaden med Combcut . Green Wood Logistics körskademinskare är straxt efter. Medan JustCommonSense ännu inte fått alla röster innovationen förtjänar.  

Vatten är det absolut största problemet för alla som verkar i krissituationer. Ofta saknas vägar att köra på. Solarwave har lyckats utveckla, en bärbar soldriven vattenrenare på rekordtid. Rösta på Bärbar Vattenrenare!

Skördaren T-Bear från Green Wood Logistics ska minska markskadorna. Den är lätt pga mycket aluminium. Tyngdpunkten kan förändras med variabel spårvidd på de främre hjulen och genom styrning av de bakre dubbelhjulen. Rösta på Körskademinskare!

 Fler och fler önskar ett hållbart jordbruk med metoder som inte skadar näringsrika och mullhaltiga jordar. Ogrässkäraren Combcut kammar och klipper för ett herbicidfritt jordbrukRösta på Ogrässkärare!

Omröstningen stänger söndag 12:e juni kl. 16.00. Klicka på Din favoritnyhet längst upp i höger kolumn! Klicka här för länkar till inläggen om nyheterna!

Länk till inlägg om Solarwaves bärbar vattenrening: http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/solarwave20110508

Länk till inlägg om Combcut: http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/miljoinnovationen-combcut-0517

Länk till inlägg om T-Bear: http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/t-bear#more-7561

Länk till Pressmeddelande om webröstningen: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/bloggen_miljoinnovation/pressrelease/view/baerbar-vattenrening-giftfri-ograesbekaempning-eller-koerskademinskare-i-skogen-vilken-blir-baesta-svenska-miljoenyhet-i-maj-644467