Annonsera här!

Vi tar gärna emot lämpliga annonser. EU-bidrag och Miljöinnovation har Pagerank 4

Hittills har vi över 100 000 sidladdningar.  Vi ger de bästa nyheterna för miljön varje månad och informerar om EU-stöd.  Våra besökare är i huvudsak intresserade av miljö, miljöinnovationer, eu-bidrag och aktier. En hel del besökare kommer också i anslutning till vissa av våra debattinlägg.

Besökarna vill ha specifik information. De flesta kommer till hemsidan ecoinnovation.se . Den har fått nära 20 % av besöken. I övrigt är besöken väl spridda över sajtens sidor.

Naturligtvis är sidorna som ligger med namn högst upp på sajten hela tiden de enskilda mest klickade artiklarna. Sidan EU-bidrag är den mest populära. Den är så vitt vi vet den enda svenska sidan med ambitionen att vara heltäcknade för EU-bidrag. Den ligger i dag fem i topp på Google. Den  används för självstudier inte bara för företag, utan också för andra organisationer som vill arbeta med nya miljölösningar.

För 14 publika (”börsnoterade”) och totalt ett femtiotal miljöinnovationsföretag är sajten bland de fem främsta på Google. För 11 börsjättar med miljöprofil är sajten bland de tio främsta. Nära 10 % av sidladdningarna gäller någon av nära 30 företagsetiketter bland Nyckelord i vänster spalt. Solvatten med Petra Wadström (vår bild till höger) som innovatör är den mest klickade etiketten.

Vi tar bara annonsörer som vi kan sympatisera med och som vi tror passar sajten. Det som vi förknippar med våld, pornografi, diskriminering eller personlig slösaktighet alternativt dumdristigt risktagande avstår vi från. Vi vill hålla sajten lättläst och utan alltför mycket störningar från annonser.

 I bästa placering sätts priset per vecka. För det bästa läget erbjuder vi ungefär HALVA priset jämfört med IDG:s Miljöaktuellts prislista och jämfört med deras IT-Tjej. Vi bedömer att IDG är en av de marknadsledande sajterna för annonser som är väl nischade mot en målgrupp. Plats för banner i kolumn kostar beroende på placering och storlek från en liten banner längst ner i höger elller vänster kolumn 100 kr/månad och uppåt.
Våra textlänkar i kolumn kostar från 50 kr per påbörjad rad och månad. Normalt ryms högst 25 tecken på en rad. I bästa placering sätts priset per vecka och är klart högre. Textlänkar får plats i särskilda rutor i kolumnerna. Två rutor heter nu:

1. Aktier för Dig?

2. Dina Pengar?

Vi överväger införa flera rutor. Kom gärna med förslag. För närvarande tänker vi på:

  • Aktier för Dig?
  • Miljö för Dig?
  • Teknik för Dig?
  • Ekologiska varor
  • Sponsrade innovationer
  • Tjänster för innovatörer

Välkomna att höra av Er för kostnadsförslag per epost till: info@ecoinnovation.se.