Vilken tycker Du är vår bästa miljönyhet i november? Vi har nominerat tre av våra över 40 miljönyheter. Företagen har helt olika förutsättningar. De arbetar i tre helt olika världar. Inkubatorföretaget Precer tar första stegen mot marknaden. Börsjätten Alfa Laval har många innovationer i olika utvecklingsskeden. Börsdvärgen DEFLAMO har tagit en marknad för sin unika produkt men är fortfarande beroende av kapitaltillskott. 

Vi vill glädja våra besökare. Vilken nyhet tycker Du är bäst på det? Det är den bästa nyheten för oss. Rösta på ett av alternativen!:

  1. Inkubatorföretaget Precer kommer snart att erbjuda biobränslekonvertering av fordon. http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/biobranslekonvertering-av-fordon#more-1920 .
  2. Alfa Lavals kaskad av miljöinnovationer på kapitalmarknadsdagen. Börsjätten valde att berätta om sju miljöinnovationer för Brasilien, Ryssland och Kina.  http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/alfa-laval-har-staven-mot-framtiden-med-miljoinnovationer
  3. DEFLAMOs naturliga flamskyddsmedel fungerar i storskalig industriproduktion. Det skyddar bra MDF-skivor som används till möbler, inredning och byggen. Börsdvärgen med den globalt unika produkten tar ett stort kliv mot en helt ny jättemarknad.           http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/genombrott-for-borsnoterad-citronsyra 

Gå till rubriken Omröstningar, tredje uppifrån i höger kolumn. Rösta på  den nyhet som gör Dig mest glad. Omröstningen pågår i en vecka till och med söndag 7/12 kl. 10.00. Vi publicerar då resultatet. Vill Du påverka andras röstning? Skriv vad Du tycker i kommentarer!