Technogym har skapat ett nytt miljövänligt löpband, Run Now. 😀 Det förbrukar 40 procent mindre el än andra liknande löpband i samma kategori och är 95 procent återvinningsbart.

Fast jag personligen fattar inte varför löpband ska dra ström. Man förbrukar ju energi på dem. Skulle inte den energin gå att använda? Det måste väl redan finnas för spinning-cyklar? Klicka här för mer om Technogym!

Technogym strävar efter mottot  ”en hälsosam planet och hälsosamma människor”.  Run Now är enligt företaget det första löpbandet som respekterar miljön och reducerar elförbrukningen med 40 procent.

Run Now är resultatet av många års utvecklingsarbete och erfarenhet av användningen av konditionsserien Excite. Den används av mer än 20 miljoner människor världen över. Den låga energiförbrukningen ger betydande sparmöjligheter för CO2-utsläpp.

Ergonomin i den nya Now-modellen har Technogym utvecklat ytterligare. Vinkel på displayen har ändrats. Nu kan människor av olika längd se den från en optimal vinkel. Löpbandets tysta driftljud ännu en egenskap som gör det mer användarvänligt. Run Now låter bara en tredjedel så mycket som andra liknande produkter.