Infodagar för EU-bidraget Intelligent energi pågår för fullt. Härom veckan lyssande jag på Kommissionens webcast från sin informationsdag. Det var rätt bra, men tyvärr visade man pratande gubbe/gumma i stället för de OH-bilder dessa pratade om. Bilden är från Kommissionens sida för Intellignet Energy.

Kanske vi syns på den svenska informationsdagen i Norrköping på onsdag i denna vecka. Jag jobbar nu med förberedelserna för en ansökan för en Intelligent Energi – ansökan. Hör av Dig om Du också vill jobba med detta program till info@ecoinnovation.se ! Klicka här för länkar till material från EU-Kommissionens och Energimyndighetens informationsdagar.

Länk till slides från EU-Kommissionens infodag i Bryssel: http://ec.europa.eu/energy/intelligent/events/infodays_en.htm

På Energimyndighetens hemsida för programmet hittar Du information från de redan genomförda svenska informationsdagarna. De för  Informationsdagar 2011 hittar Du långt ner till höger på sidan: http://www.energimyndigheten.se/iee