Cellfab tog andra pris i Sveriges Venture Cup-final. Härligt! Cellfabs Cellarmering är en ny unik armering för betong, asfalt och andra material. Dess patentsökta struktur ger helt unika egenskaper och innebär stora ekologiska och ekonomiska vinster. Klicka här för mer information

 Törebon och sexbarnspappan Johan Persson har utvecklat en ny unik armering. Under kvällens prisgala mottog Johan och hans företag Cellfab 100 000 kronor samt det prestigefyllda andra priset då Sveriges mest lovande tillväxtföretag utsågs.

Johan säger: “Det är en affärsidé med enorm marknadspotential och bäst av allt är att alla vinner på Cellarmering, om Cellfab, byggbranschen, kunden och alla andra tjänar på affärsidéen finns mycket goda förutsättningar att lyckas fullt ut!”

Tack för det! Lågt uppskattat tillverkas 1 billion(!) kilo armeringsstål per år. Produktens ekonomiska och miljömässiga fördelar och den gigantiska marknaden gör Cellfab till ett företag med miljardpotential.

Juryns motivering löd: ”Denna nyskapande innovation har redan fått köpsignaler från flera stora aktörer som cirkulerar i denna konservativa bransch. En stark affärsidé med en gigantisk marknad ger detta företag en miljardpotential! ”


Länk till vårt tidigare inlägg om Cellfab: http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/cellfab

Länk till pressmeddelande: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/venturecup/pressrelease/view/revolutionerande-miljardide-fraan-toere-tog-hem-andra-pris-daa-sveriges-mest-lovande-tillvaextfoeretag-utsaags-647671?utm_source=alert&utm_medium=email&utm_campaign=Alert&utm_content=